Production Music


Production Music is speciaal gecomponeerde muziek voor de ondersteuning van audiovisuele producties, documentaires en commercials. Alle copyrights zijn van te voren geregeld waardoor wij direct een concurrerend tarief voor kunnen stellen. 

CTM Production Music is de grootste onafhankelijke production music library in de Benenlux. Ons aanbod bestaat uit ca 500.000 tracks uit ieder denkbaar genre. Wij vertegenwoordigen ruim 50 van de meest succesvolle en wereldwijd bekende library labels waaronder  5Alarm, Sonoton, Jingle Punks, ole, Boosey & Hawkes, Cavendish, en ons eigen Dennis Music label. 

Wij werken samen met creatieven, producenten, editors en reclamebureau’s om de perfecte track voor uw productie te selecteren.

Playlists


U weet heel duidelijk welk gevoel de muziek bij uw productie moet versterken, toch is het soms moeilijk om de juiste track te vinden.
 
U zult verbaasd zijn welke verschillende stijlen wij u aan kunnen bieden.

Er staat een creatief team voor uw klaar om mee te helpen met uw muziekkeuze - op maat gemaakte specifieke muziekselecties en andere creatieve oplossingen.

Neem contact met ons op als u vragen heeft, wij helpen u graag.