Production Music


Production Music is speciaal gecomponeerde muziek voor de ondersteuning van audiovisuele producties, documentaires en commercials. Alle copyrights zijn van te voren geregeld waardoor wij direct een concurrerend tarief voor kunnen stellen. 

CTM Production Music is de grootste onafhankelijke production music library in de Benenlux. Ons aanbod bestaat uit ca 500.000 tracks uit ieder denkbaar genre. Wij vertegenwoordigen ruim 50 van de meest succesvolle en wereldwijd bekende library labels waaronder  5Alarm, Sonoton, Jingle Punks, ole, Boosey & Hawkes, Cavendish, en ons eigen Dennis Music label. 

Wij werken samen met creatieven, producenten, editors en reclamebureau’s om de perfecte track voor uw productie te selecteren.

Licensing


Het grootste voordeel van productiemuziek is dat het kant-en-klaar is, waardoor teleurstelling en tijdverlies kan worden voorkomen. U hoeft namelijk vooraf geen toestemming te vragen voor het gebruik van onze muziek in uw productie.

Onze kosten relatief laag en transparant en zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals de gebruiksduur, productiesoort, lengte. Via www.cuesheet.nl geeft u uw gebruik snel en eenvoudig op. Op deze site kunnen alle mensen die gebruik maken van library muziek en verantwoordelijk zijn voor het invullen van cuesheets terecht. 

Vervolgens krijgt u via Stichting Derdengelden SYNC snel de bijbehorende factuur. Het is zelfs mogelijk om binnen 24 uur al uw rechten te regelen.

Klik hier voor de tarieven

Music Search


CTM maakt gebruik van twee platforms waar u de muziek kunt selecteren en downloaden.

Sonofind is ons oudste systeem, goed uitontwikkeld en bezit alle denkbare opties zodat u snel en accuraat kan vinden wat u zoekt. De muziek is gecategoriseerd door musicologen zodat u ook krijgt wat u vraagt.
 
Omdat wij ook steeds meer catalogi gingen vertegenwoordigen die niet in het Sonofind systeem zaten hebben wij gekozen voor een eigen systeem te ontwikkelen. Het CTM Production Music Platform. Hierin vindt u alle door ons vertegenwoordigde labels. Sommige labels vindt u in beide systemen andere niet.

Het is gemakkelijk om de perfecte track voor uw productie te vinden. Beide systems zijn handige, met creatieve search opties.

Het is gratis om een account aan te maken. 

Playlists


U weet heel duidelijk welk gevoel de muziek bij uw productie moet versterken, toch is het soms moeilijk om de juiste track te vinden.
 
U zult verbaasd zijn welke verschillende stijlen wij u aan kunnen bieden.

Er staat een creatief team voor uw klaar om mee te helpen met uw muziekkeuze - op maat gemaakte specifieke muziekselecties en andere creatieve oplossingen.

Neem contact met ons op als u vragen heeft, wij helpen u graag.